Ge arkitekturen en central roll

Ge arkitekturen en central roll

Skapa en handlingsplan för digitaliseringen i din verksamhet och få en introduktion till Blockchain. Omgång 5 av utbildningen Certifierad chefsarkitekt som startar i juni innehåller flera intressanta nyheter.

En av nyheterna är ett arbete om arkitekturens fundamentala roll i digitaliseringen. Deltagarna får skapa och arbeta med en handlingsplan för digitaliseringen i den egna verksamheten. 

Målet är att tydliggöra hur och vad arkitekturen bidrar med. Detta individuella projekt löper under hela utbildningens gång och avslutas som en del i certifieringen.

Skapa värde

Under utbildningen behandlas viktiga delar inom arkitekturen, verksamheten och den personliga utvecklingen. Deltagarna bygger kontinuerligt på sin plan så att den reflekterar hur arkitekturarbetet ska utformas för att skapa mer värde. 

Stort fokus läggs även på att planen visar en djupare förståelse av kärnverksamhetens förutsättningar och mål.

Bevisa påbörjad förändring

Den tredje komponenten utgörs av styrning, samverkan och framgångsrik kommunikation och förankring. Vid certifieringen förväntas alla deltagare presentera en ”komplett” plan med synbara bevis på att förändringen har påbörjats.

– Jag tror att detta är ett bra sätt att väva ihop de kompetenser och färdigheter som seniora arkitekter behöver för att handfast ge arkitekturen en central roll i sina verksamheter, säger kursledaren Stefan Elmstedt. 

Blockchain

En annan spännande nyhet är Eskil Swendes pass om Blockchain som ger en introduktion till ämnet med fokus på arkitektrollerna. 

StefanVill du veta mer? 

Kontakta kursledare Stefan Elmstedt på telefon: 070-30 57 760, eller mejla till stefan.elmstedt@syntavia.comKontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!