Uppgradera din certifiering

Uppgradera din certifiering

Till dig som gick Certifierad Affärsarkitekt har vi nu tagit fram en utbildning för att uppgradera till master. Digitalisering och förändrade kundbeteenden skapar idag stora utmaningar. Offensiva företag driver därför affärsutveckling med nya metoder och koncept på flera fronter där en accelererad förändring är central och särskiljer framgångsrika organisationer från mängden.

Organisationer som använder de nya metoderna utvecklar nya förmågor och attityder som ger ett enormt försprång i den accelererade förändringstakten. Att vara ledande med nya kundbeteenden och digitalisering handlar inte enbart om teknologi utan framförallt om arbetssätt, förmågor och attityder.

Certifierad Affärsarkitekt Master är en 2-dagarskurs för dig som är certifierad affärsarktitekt sedan några år och vill hålla din kompetens uppdaterad med det senaste.

De nya verktygen

Under utbildningen får du kompetens att använda de senaste metoderna inom analys, innovation, design och strategi områden.

·       Innovationskartan - Value Experience Design
·       Värdeerbjudandeutveckling - Value Proposition Design
·       Affärsmodellsmönster - Business Model Pattern
·       Affärsmodellsanalys - Business Model Analysis
·       Strategiutveckling - Strategy design
·       Förmågeutveckling med vintergatan - Capability Design the milky way

Du får även med dig nya förmågor som strategisk inriktning, affärsutveckling med ekosystem samt prototyping av affärsutveckling (Minimal Viable Product Design). Få ett nytt mindset med organisationsmodeller och hållbar affärsutveckling.

.

Lärare

robert Robert Elm 

Affärsmodellsinnovatör och affärsarkitekt. 
Robert har arbetat ett flertal år inom Ericsson, ABB och Bombardier med att leda digitala transformationsprogram samt att i EU-kommissionen driva harmonisering av infrastruktur för transportindustrin. 

Idag är Robert entreprenör, rådgivare och utbildare med passion att utmana etablerade affärs- och verksamhetsmodeller.

torbjörn Torbjörn Olsson

Har en gedigen internationell erfarenhet av kundfokusutmaningar inom B2B produkt och erbjudandeutveckling, marknadsföring och försäljning. 

Torbjörn arbetar med såväl mindre tillväxtbolag som stora etablerade organisationer och är en uppskattad rådgivare och coach. Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!