Affärsmodeller och affärsarkitektur

Förmågan att accelerera förändring

Förmågan att accelerera förändring

Välkommen till en inspirerande frukost där vi rör oss mellan det teknologiskt kittlande, affärsmässigt konkreta och djupt mänskliga


  • Vi bjuder på vår erfarenhet av vilka trender som har störst påverkan på affär och verksamhet samt insikter i vad digital transformation innebär - fallgropar och framgångsfaktorer.
  • Vi delar med oss av enkla metoder och verktyg som visar hur du klarar av mer, och på mindre tid, än du någonsin trodde var möjligt.
  • Vi presenterar även utbildningsprogrammet Certifierad Affärsarkitekt Master, utbildningen för dig som vill accelerera förändring och göra världen ett snäpp bättre.

     

Certifierad Affärsarkitekt Master, utbildningen för dig som vill accelerera förändring och göra världen ett snäpp bättre.

Du lyssnar till

Presentationen hålls av Robert Elm och Torbjörn Olsson från IRM Business Innovation.

Robert och Torbjörn ansvarar för Dataföreningen Kompetens certifierande program för affärsarkitekter. Kursinnehållet är baserat på Alexander Osterwalders ramverk och nydanade visuella tänkesätt som har blivit en internationell de facto-standard för innovationsarbete med affärsmodeller.

Kan du inte vara på plats – se det live!

Vi kommer även att direktsända mötet via webben med start klockan 08:30. 

Anmäl dig här så mejlar vi länk till sändningen dagen innan mötet.  


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!