The Architecture Way

Nya tidens arkitekturförmåga
Nyhet
WORKSHOP – Vi utforskar vad it-arkitektens roll innebär i dagens samhälle när förändringstakten i våra företag och myndigheter ständigt ökar.

Affärsmodeller blir utmanade, digitalisering slår sönder både strukturer och organisationer, ny lagstiftning samt nya regelverk slår hårt mot många branscher. Detta har skapat ett ökat behov av arkitektur.

Vi måste offra gamla sanningar för att nå fram

Men räcker det med att göra arkitektur som man traditionellt gjort, eller är det nya kompetenser som krävs?

Vi tror att arkitekten spelar en avgörande roll för att lyckas, men att vi måste offra gamla sanningar för att nå fram.

  • Vad vi arkitekter kan bidra med i digitaliseringen, införandet av nya affärsmodeller och regelverk etcetera
  • Vad vi bör ändra hos oss själva och när vi behöver försöka förändra vår omgivning 

Detta och mycket annat diskuterar vi i workshopform utifrån ett antal principer och lärdomar gjorda under lång tid – konceptet har vi valt att kalla The Architecture Way!

Agenda

Tider

Workshopen genomförs som en halvdag, med föreläsning mellan 14:00–17:00 och därefter mingel med buffé 17:00–19:00.

Föreläsare

Du lyssnar till

Mattias Ericsson Mattias Ericsson är en mycket erfaren it- och lösningsarkitekt med ett kunskapsspektrum som spänner över både it-utveckling och enterprisearkitektur.

Hans förmåga att kombinera ledarskap och arkitektur tar idag krav och initiativ på förändringar till genomförande vidare i mål i omfattande projekt.

Vid sidan av konsultuppdrag agerar Mattias förebild inom lösningsarkitektur och driver både utbildning inom området samt affärsutveckling i ett av Forefronts affärsområden.

Fredrik Wallin Fredrik Wallin är en erkänt erfaren Enterprise Architect och affärsarkitekt med över 15 års erfarenhet i ledande arkitektroller. Som ledare internt på Forefront är Fredrik djupt engagerad i utvecklingen av Forefronts egen kompetens inom arkitekturområdet.

Fredrik har stor vana att leda olika typer av analyser och förstudier i syfte att konkretisera beslutsunderlag som tydliggör vägval och förenklar beslutsfattande för ledningsgrupper på alla nivåer. Jobbar i dag ofta med att hjälpa kunder att bygga upp sin arkitekturförmåga.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!