Vad innebär blockchain-transformation för din verksamhet?

Först kom Internet – nu kommer Blockchain
Först kom Internet – nu kommer Blockchain

Blockchain kommer att transformera alla branscher precis som Internet. Förändringen berör affärsmodellerna, verksamhetsprocesserna, informationen, IT-arkitektur och IT-lösningarna.

Om du ännu inte känner till så mycket om blockchain kan du ägna 5-minuter åt BBCs introduktion: https://www.youtube.com/watch?v=2ky3mDUoh74&feature=youtu.be

AGENDA

  • Agenda 8:30 -10:00
  • Vi börjar med registrering, smörgås och mingel från 08.00.
  • Vi tittar på begreppen ”Trust” och ”Truth”; två nyckelord som driver på utvecklingen av blockchain-tekniken. Trycket från styrelser och verksamhetsledningar är stort att starta och genomföra en blockchain-transformation.
  • Vad innebär en ”blockchain-transformation”?
  • Vi presenterar även en kommande utbildning inom blockchain. 

dfkPlay

Kan du inte vara på plats – se det live!

Här kan du se en eftersändning, publiceras under måndagen.

Här kan du ladda hem dokumentationen från mötet

FÖRELÄSARE

Du lyssnar till

DanielDaniel Lundberg är en mycket erfaren arkitekt med spetskompetens inom verksamhetsarkitektur och lösningsarkitektur. Daniel prioriterar att hänga med i den snabba tekniska utvecklingen och med att översätta nyheter till passande verksamhetstillämpningar. 

Daniel har också gått igenom MIT:s globala Fintech-utbildning där blockchain utgör en betydande del, med 800 deltagare världen över. Daniel driver idag sitt eget konsultbolag och har varit delaktig i att grunda NEA, Nätverket för Enterprise-Arkitekter.

EskilEskil Swende var med och startade IRM 1982 och ledde verksamheten inom IRM Consult fram till år 2003. Han initierade utbildningen av verksamhetsarkitekter 1991och har utarbetat ett 50-tal verksamhetsarkitekturer för skandinaviska verksamheter. 

Eskil är idag speciellt inriktad på frågor kring verksamheters arkitektur och utforskning av blockchain tekniken med fokus på affären och verksamheten. 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!