ITIL, certifiering, testService Capability SOA

Service Offerings & Agreements
De 4 kurserna inom Service Capability vänder sig till deltagare som behöver djupa kunskaper om processerna och rollerna i ITIL. Service Lifecycle behandlas i kursen men primärt fokus är processer, funktioner, roller och aktiviteter med dess tillämpning och användning genom livscykeln. 

Kurserna inom Service Capability är rollbaserade moduler som alla har en separat certifiering. Varje kurs innehåller en gruppering av processer och roller inom ITIL avsedd för att ge deltagare en specifik kunskap över praxis och tillämpning relaterat till det dagliga arbetet.

Våra övriga utbildningar inom området

Syfte

Du lär dig 

Du får chansen att öva på att skapa SLAer och tjänstekataloger men även skapa business case för tjänster, baserat på specifika scenarios.

Det här är en praktisk kurs för dig som arbetar i gränssnittet mellan IT och verksamheten (kunden) eller leverantörer.

Kursen ger dig en djupare förståelse för den del av ITIL-ramverket som handlar om tjänstedefinition och avtalsfrågor. 

MÅLGRUPP

Kurs för dig som

Denna 4-dagars kurs vänder sig till IT-proffs som behöver en djup förståelse för processer, roller, funktioner och aktiviteter relaterade till Service Offerings & Agreements inom Service Lifecycle.

Förkunskaper

Certifiering i ITIL Foundation samt praktiska erfarenheter från IT-verksam­het eller Service Management.

Certifiering

Denna kurs är certifieringsgrundande. Dag 4 har du möjlighet att skriva certifieringsprovet som leder till en certifiering i Capability Service Offerings & Agreements. Provet är på 120 minuter.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!