Utbildning för CIO:erCertifierad CIO-möte

Inspiration, kunskap och nätverkande

Gör skillnad - maximera affärsnyttan med rätt IT-stöd

Att ständigt effektivisera IT är självklart men samtidigt svårt. Att dessutom få IT och verksamheten att fungera som en enhet är en konstart.

Hittills har vi certifierat 150 CIO:er som skapar nya värden i sina verksamheter. De delar en helhetssyn på hur IT kan öka affärsnyttan och har samtidigt kunskapen att nå dit. På utbildningen Certifierad CIO lär du dig just det.

Föredragshållare är Stefan Elmstedt, ansvarig för CIO-utbildningen, samt en certifierad, tidigare deltagare som berättar om sina erfarenheter och kunskaper gjorda från utbildningen.

Det har länge saknats en heltäckande utbildning för CIO:er där rollen är en av de mest utmanande som finns. Spännvidden i rollen är stor – du måste vara lite av en allkonstnär som kan arbeta med företagsledningen, kunderna, alla leverantörer och med den egna organisationen.

Utbildningen fokuserar på din förmåga att analysera, förbereda och kommunicera på ett effektivt och personligt sätt – en av de viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas som CIO.

Välkommen till att se ett inspirerande informationsmöte om utmaningen det innebär att vara en framgångsrik CIO samt hur du och din verksamhet kan ta nästa steg. Mötet startar 08:30–10:00.

Obeservera att mötet endast sänds via DFK Play, du kan inte närvara i lokalen. 

dfkPlay

Kan du inte vara på plats – se det live!

Vi kommer att direktsända inspirationsmötet via webben. Sändningen startar klockan 18:00, och du hittar sändningen här. Du måste ange en mejladress för att kunna logga in.

OBS! Tänker du se mötet via webben behöver du inte anmäla dig.

Målgrupp

För vem är mötet

  • Mötet riktar sig exempelvis till dig som är:
  • CIO och IT-ledare från privat och offentlig verksamhet
  • Verksam inom IT från privat och offentlig verksamhet
  • Nyckelperson i privat och offentlig verksamhet som vill få ut den fulla potentialen från IT

Föreläsare

Lyssna till

Stefan ElmstedtJag skapade Certifierad CIO speciellt för dig som är en nyckelperson inom IT. Det är en mycket rolig, engagerande och viktig uppgift. Jag har lång erfarenhet från ledarskap, förändringsarbete och affärsverksamhet i olika high-tech bolag där IT spelat en avgörande roll.

I mötet mellan affär, teknik och nytänkande kan stora värden skapas som maximerar affärsnyttan av IT. 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!