IT strategi i stark förändring

CIO HORISONT del 3
Hur ser din plan ut för att bedriva strategi arbete i framtiden? Ta chansen att lyssna till Eva Listi, en av Sveriges mest erfarna CIO:er och lärare på utbildningen Certifierad CIO. 

Strategin är viktigare än någonsin för att stödja en verksamhet i snabb förändring. Men vi måste anpassa den till de nya behoven. 

Den digitala utvecklingen går 10 gånger snabbare än den industriella revolutionen. Och den teknologi som är tillgänglig i den digitala revolutionen är 300 gånger mer kraftfull än vid den industriella revolutionen. Kraften i denna förändring är enorm och utmanar alla våra tidigare synsätt.

Hur ser framtidens IT strategi arbete ut? Hur får jag den att vara ”ständigt” aktuell? Och att den kan användas i vardagen och stödja olika arbetssätt?

Under webinaret diskuterar Eva Listi strategins framtida roll som en del av digitaliseringen och våra förändrade beteenden. Du får med dig många tips och exempel från en av Sveriges mest erfarna CIO:er. 

Se eftersändningen av webinaret på DFK PlaydfkPlay 

Klicka här för att komma till videon

FÖRELÄSARE 

Du lyssnar till

Eva ListiEva Listi har arbetat med IT i över trettio år i stora multinationella företag. Hon har under åren haft ett antal ledande befattningar bl.a som Ericsson CIO, Postnord COO, Postnord Vice CIO och jobbar idag som Systembolagets CIO.

Eva har lång och bred erfarenhet av att arbeta med globala relationer och teamarbete inom alla områden av IT. Några av hennes huvudsakliga ansvarsområden har varit att etablera och leda IT-strategi, IT-arkitektur, Program Management Office, Global IT kompetenscentra, ansvarig för IT-program och projekt, IT-Sourcing, IT Service implementering och drift av IT-infrastruktur och applikationstjänster. Hennes styrka och kunskap är att med affärsstrategin och Enterprise Architecture som bas upprätta och leda multinationella och tvärfunktionella team att leverera affärsvärde genom kostnadseffektiva IT-program, projekt och IT-tjänster.

StefanStefan Elmstedt är grundare och rektor för certifierad CIO och Certifierad chefsarkitekt. Han är mycket engagerad i utbildningarna och vidareutvecklar hela tiden kursen för att hålla den riktigt aktuell och stödja deltagarna i deras utveckling. Han fungerar även som coach.

Du kan se en presentation av Stefan Elmstedt här


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!