Data Science, Business Intelligence, AnalysCertifierad Data Scientist

En Data Science utbildning skapad av Data Scientists
Utökat innehåll
I en datadriven organisation är analytikerna i centrum, de ställs inför fler och högre krav på bredare kompetens inom olika områden. En analytiker förväntas behärska avancerade analytiska metoder, IT, kommunikation och verksamhetsprocesser.

Certifierad Data Scientist programmet ger dig de verktyg du behöver för att använda avancerade analytiska metoder och presentera analyser på ett engagerande sätt. För att bli en vinnare i en digitaliserad affärsvärld och dra full nytta av alla nya möjligheter med mer och ny data krävs en god analytisk förmåga. För att nå ut med affärsanalyser och engagera en blandad publik ställs du inför höga krav på presentation och kommunikation. Ge dina analyser genomslagskraften de förtjänar med rätt kunskaper och nå ut med informationen till alla målgrupper.

Bli den självklara länken mellan IT och verksamheten, och affärsutveckla med hjälp av analys.

Stärk den egna analytiska förmågan och förstå verksamhetsprocesser och organisationen.

Syfte

Utbildningen ger dig

 Den digitala utvecklingen ställer högre krav på kompetens inom flera olika områden såsom avancerade analytiska metoder, IT, nya datamängder, samt förståelse för verksamheten och inte minst kommunikativ förmåga. Det senare är avgörande för att på riktigt få in den analytiska expertisen i kärnverksamheten. 

Certifierad Data Scientist är utformad för att möta efterfrågan på kompetens och know-how som en verksamhetsnära data scientist bör ha för att bygga en egen stark analytisk förmåga i organisationen. Under utbildningen får du tillsammans med läraren och experter från näringslivet den kompetensutveckling du behöver för att lyckas få in den analytiska expertisen i kärnverksamheten.

Målgrupp

Utbildning för dig som

Vill ta nästa steg i karriären för att bli en vass kommunikatör som kan presentera data och analyser på ett engagerande sätt och skapa nya affärsmöjligheter.

Vars verksamhet sitter med stora mängder data och har ett ökande behov av analytisk kompetens som kan tolka detta och samtidigt förstå affären, för kunna skapa värde utifrån tillgänglig data.

Utbildningen riktar sig till dig som är statistiker, analytiker, aktuarie eller utvecklare med passion för analys.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!