Digital, Business Model, affärsmodellDen sista affärsplanen

Tre skäl att bränna affärsplanen
Låt höstens affärsplan bli den sista du gör! Den säger ändå ingenting om verkligheten...

Medges att affärsplaner är ett utmärkt verktyg för implementation. Men att göra affärsplaner i de tidiga faserna av idé- och konceptutveckling maximerar risken att köra i diket. Ändå fortsätter, i synnerhet stora organisationer, att envist ägna hösten åt att skriva nya pappersdrakar för en liten invigd skara.

Under den här frukosten tar vi upp tre skäl att bränna affärsplanen till förmån för ett snabbare och iterativt arbetssätt!

Tre skäl att bränna affärsplanen

Vi gör upp med gamla sanningar som faktiskt inte gäller längre. Ett avsked till mångordiga och detaljerade planer, imponerande ekonomiska kalkyler och som presenteras i övertygande och vackra powerpoint-bilder.

Sådana affärsplaner blir så ”perfekta” att de är svåra att ifrågasätta. Illusionen av säkerhet maximerar tyvärr även risken att ta fel beslut…. eller åtminstone att bränna tid och pengar. Ingen av oss vill uppleva det. Det finns bättre sätt!

dfkPlay

Kan du inte vara på plats – se det live!

Tänker du se mötet via webben så anmäler du dig här.

Sändningen startar klockan 08:30, och du hittar sändningen här.

Mötet startar 8:30–10:00 med registrering med smörgås och kaffe från 08:00. Du kommer även att få information om utbildningen Certifierad affärsarkitekt Master.

FÖRELÄSARE

Du lyssnar till

Robert ElmRobert Elm är konsult och kursledare med passion för affärs- och verksamhetsarkitektur. Han har lång erfarenhet från affärs-, produkt- och ledarutveckling inom både industri- och tjänstesektorn i Europa och Asien.

Torbjörn OlssonTorbjörn Olsson är konsult inom förändringsledning och verksamhetsanalys med fokus på uppdrag inom strategi, program- och projektledning, organisationsutveckling samt mentorskap och ledarutveckling. Han har arbetat med projekt inom privat verksamhet samt har en omfattande internationell erfarenhet från Europa, Asien och Nordamerika.

MÅLGRUPP

Möte för dig som

  • Exempel på roller som har nytta av presentationen och utbildningsprogrammet är:
  • Strategiansvariga
  • Verksamhetsledare
  • Affärsutvecklare
  • Produkt- och tjänsteansvariga
  • Entreprenör eller intraprenörer
  • Innovatörer
  • Verksamhets- eller IT-arkitekter
  • Verksamhetsutvecklare
  • Program- eller projektledare

Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!