Design Thinking – it-arkitektur med designperspektiv

Inför starten av vår nya kurs Design Thinking – IT-arkitektur med designperspektiv genomför vi ett inspirationsmöte som fokuserar på behovet av designtänkande och hur det används i utformningen av digitala system.

Begreppet designtänkande – Design Thinking – har fått upp it-världens ögon som en kraftfull metod för att utveckla system. Genom att utgå ifrån insikter om intressenternas behov och önskningar, framtagna genom observation och kreativt tänkande kan du skapa bättre lösningar.

Tillsammans med aktiv prototyping leder metoden till en iterativ, föränderlig och en betydligt mer träffsäker systemutveckling.

Du får även veta mer om vår nya kurs. Kursen lär dig ett holistiskt angrepssätt till systemdesign där de olika intressenterna sätts i centrum till it-arkitekturen.

Låter det spännande? Det är det också! Mötet startar 18:00–20:00 med registrering från 17:30.

dfkPlay

Kan du inte vara på plats – se det live!

Vi kommer att direktsända inspirationsmötet via webben. Sändningen startar klockan 18:00, och du hittar sändningen här. Du måste ange en mejladress för att kunna logga in.

OBS! Tänker du se mötet via webben behöver du inte anmäla dig.

Lärare

Du lyssnar till

Martin WaligorskiMartin Waligorski har arbetat med it-arkitektur och systemutvecklingsmetoder sedan urminnes tid. I sina många uppdrag har han jobbat med såväl systemutveckling som affärs- och verksamhetsutveckling med it i ett brett spektrum av branscher.

Martin brinner för it-system som andas kvalitet och byggs i nära samarbete mellan beställare och it-specialister. 

Idag arbetar Martin som Digital Strategy Manager hos SEB.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!