Designing Digital Services

Kursen utmanar den traditionella synen på design – att design endast är färg och form, något som kan ge det lilla extra, men som inte har med arkitekturen eller funktionen att göra.

Mjukvarutjänsterna måste alltmer konkurrera om både användarens hjärna och hjärta. Det medför att dennes behov, förväntningar och personlig produktivitet måste vägas in i hela systemutvecklingsprocessen.

Kursen ger dig förutsättningarna att göra just det, genom en verktygslåda centrerad kring Design Thinking – en kraftfull metod för att utveckla system.

Mjukvarutjänsterna måste alltmer konkurrera om både användarens hjärna och hjärta

Genom att utgå ifrån insikter om intressenternas behov och önskningar, framtagna genom observation och kreativt tänkande kan du skapa bättre lösningar.

Tillsammans med aktiv prototyping leder metoden till en iterativ, föränderlig och en betydligt mer träffsäker systemutveckling. Metoden omfamnar även kreativitet och innovation i systemutformningen, två egenskaper som numera ofta lyfts som framgångsfaktorer i den digitala eran.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!