Digitala Transformationer i Praktiken

Ett frukostseminarium om att genomföra och driva digitala transformationer.

Kopia av Frukostseminarium 

Digitaliseringens genomslag bara fortsätter att öka. De digitala krafterna ritar om företag, organisationer och samhället. 

Digitaliseringen ändrar förutsättningar för hur organisationer bedriver sin verksamhet och kräver att digitalt integreras in i alla aspekter av verksamheten, från kanalstrategier, processer och data till den operativa delen av verksamheten med incitamentsmodeller och organisationskulturen.

Sverige ligger efter övriga Europa i digitaliseringsracet

Trots det uppenbara behovet för många organisationer att anpassa sig till digitaliseringens möjligheter, ligger Sverige och nordiska företag efter övriga Europa i digitaliseringsracet. Det visar en rapport från IDC.

Digitala transformationer kräver kunskap och förmågor som kan kombinera affärsmannaskap med teknisk förståelse och organisatoriska utmaningar.

AGENDA

Program

  • Agenda 08.00 – 10.00
  • Vi börjar med registrering, smörgås och mingel från 08.00.
  • Frukostseminariet går igenom praktiska aspekter av att genomföra och driva digitala transformationer.
  • Du får veta hur du designar genomförandet och de ingående komponenterna, hur du organiserar och styr digitaliseringen, samt hur du leder och genomför transformationer med digitala inslag.
  • Dessutom går vi igenom hur du säkerställer att digitaliseringen får fäste i organisationen och ger önskat resultat!
  • Vi presenterar även kort våra utbildningar, Öka organisationens digitala förmåga, Öka ledningens digitala förmåga,  Certifierad Programledare

Välkomna till F7 möten & konferens, Fleminggatan 7, Stockholm.

Föreläsare

Du lyssnar till

Steve BrdarskiSteve Brdarski har lång erfarenhet av komplexa transformationsprogram av varierande karaktär inom olika typer av branscher.

Steve utvecklar best practices och metoder för h ur IT-baserade affärstransformationer kan genomföras i praktiken, och coachar och rådger kunder på exekutiv nivå inom projekt-, program- och transformationsledning med fokus på affärsstrategiernas koppling till strukturer och IT-stöd.

Anders PerssonAnders Persson har mångårig ledar- och konsulterfarenhet av förändringar av teknik, information och arbetssätt inom IT-verksamhet. Han är van vid hur genomgripande förändringar ställer krav på teknisk förståelse och organisatoriska utmaningar.

Anders har varit involverad i flera komplexa förändringar såsom uppbyggnad av olika typer av IT verksamheter från grunden men också som programledare för en av de större avregleringarna.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!