Så kommer du igång

DevOps är en process eller praxis som främjar samarbete mellan systemutvecklare och övriga IT-funktionen. Man automatiserar för att byggande, testning och releaser ska kunna genomföras snabbt och på ett pålitligt sätt.

LÄRARE

Utbildningsledare

Robin Grelz, Managing Consultant på Forefront.

Robin har under flera år jobbat som Senior IT-verksamhetsutvecklare med fokus på att effektivisera utvecklingsverksamheten. Han  har stor erfarenhet av att stötta ledningsgrupper i olika vägval inom systemutveckling både när det gäller utvecklingsmetodik och olika tekniska lösningar/plattformar.

Robin har varit med om att bygga upp ett Center of Excellence gällande utvecklingsmetodik och utvecklingsverktyg på en av de största statliga IT-avdelningen i Sverige. I satsningen ingick det även att bygga upp en ”DevOps-organisation”.

Erik Bogghed, konsult på Forefront.

Erik är systemarkitekt och systemutvecklare med över 20 års erfarenhet och spetskompetens inom utveckling av Java-system. Han har stor erfarenhet av drift, automatisering och design av storskaliga system, integrationsplattformar och molntjänster. Erik har arbetat med en stor bredd av system, allt från tjänsteplattformar till mobilapplikationer och inbäddade system.

Kursen genomförs i tillsammans med vår samarbetspartner Forefront.

PRAKTISK INFORMATION

Kursens upplägg

Kursen omfattar två dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!