Innovation, UX, affärsutvecklingHur man jobbar designdrivet på ledningsnivå

Hur man jobbar designdrivet på ledningsnivå
Design handlar inte bara om form och funktion. Det är ett mindset och ett angreppssätt för att lösa problem som måste genomsyra hela organisationen för att ge full effekt. Designmetoden är därför även lämplig för alla former av affärs- och organisationsutveckling.

Användarfokus och UX-design har blivit en av de främsta konkurrensfördelarna i produkt- och tjänsteutveckling. Det är inte längre någon som ifrågasätter att kundupplevelsen är central för framgång. Dra nytta av designdrivet arbetssätt även i ditt ledningsarbete.

Dra nytta av designdrivet arbetssätt även i ditt ledningsarbete

dfkPlay

Kan du inte vara på plats – se det live!

Tänker du se mötet via webben så anmäler du dig här.

Sändningen startar klockan 08:30, och du hittar sändningen här.

Du får veta mer om

  • Agenda 08:30–10:00, registrering och frukost från 08:00
  • Hur designdrivet arbetssätt gynnar innovation och ökar tempot
  • Exempel på lämpliga designmetoder
  • Presentation av ett case som nådde stor framgång genom designdriven affärsutveckling
  • Information om våra UX-utbildningar tillsammans med Forefront Consulting Group kring att arbeta designdrivet

Mötet vänder sig till dig som är beslutsfattare på ledningsnivå med möjlighet att påverka hur företaget arbetar med affärs- och organisationsutveckling.

Föreläsare

Du lyssnar till

Lina Holmgren, UX-strateg på Forefront, kommer att moderera frukostseminariet. Lina har 15 års erfarenhet av att skapa kundupplevelser som tillgodoser verksamhetens komplexa behov. Hon har arbetat med många olika branscher och med både små och stora företag och organisationer.

Forefront är ett svenskt konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet med erbjudanden inom strategi och organisation, design och teknik.

Vi har även det stora nöjet att presentera att Magnus Rimbark, Head of Customer Touchpoint Development på Telia kommer att delta. Tillsammans med Daniel Strömberg, UX-strateg från Forefront kommer de att berätta om ett case.

Du får även lyssna till


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!