Digitalisering, ledarskap, innovationInnovation och digitalisering förändrar världen

Ta kontrollen över digitaliseringen
Nyhet
I denna omvälvande tid – på en globaliserad marknad – är det avgörande att förstå vad du är bra på och hur det kan användas på bästa sätt. Lyssna till Magnus Penker, utsedd till Sveriges mest innovativa CEO och lärare på Certifierad CIO som berättar om hur du lyckas!

Digitalisering tar inte bara bort arbetstillfällen, den skapar också nya världen över. Det handlar om att utveckla det du redan har med nya metoder, samtidigt som man tar kraft i omvälvande förändringar i omvärlden.

Förstå vad du är bra på och hur det kan användas på bästa sätt

Hur ska du som CIO/it-ledare ta kontrollen över digitaliseringen? Ta chansen att lyssna till ett direktsänt frukostmöte där Magnus Penker, vd för Innovation 360 Group berättar hur man lyckas med innovation och affärstransformation utan att tappa fokus på leveransen idag och imorgon.

Stefan Elmstedt kommer också att berätta mer om utbildningen Certifierad CIO, som riktar sig till CIO och it-ledare. Utbildningen innehåller ett huvudområde med fokus på innovation och affärstransformation som leds av Magnus Penker.

Webbsändningen startar 08:30–09:15.

FÖRELÄSARE 

Du lyssnar till

Magnus PenkerMagnus Penker har av många blivit kallad för norra Europas innovationsguru, baserat på kombinationen av praktiska erfarenheter och djup teoretisk kunskap. Han har till exempel utsetts till talare på The Global Peter Drucker Forum, bland andra kända talare som Alexander Osterwalder, Steve Blank, Clayton Christensen and Philip Kotler.

Magnus har av Business Worldwide Award fått utmärkelser inom 2 kategorier ‘Most Innovative CEO Sweden 2016’ och ‘Growth Strategy CEO of the Year Sweden 2016’.

Han har fyra gånger tagit bolag till listan över Sveriges bästa arbetsplatser samt hjälpt bolag att vinna flera affärsplanstävlingar inklusive coachat entreprenörer till de finaste utmärkelserna utdelade av bland annat kungahuset.

Magnus har startat upp 10 bolag runt om i världen, köpt och sålt över 30 bolag, sitter i en mängd styrelser och har utvecklat en världsledande metodik och global innovationsdatabas för analys och rådgivning.

Med sina bästsäljande amerikanska böcker om digitalisering och IT, samt sina 20 år som företagsledare inspirerar, utmanar och tränar Magnus på ett konkret, medryckande och utbildande sätt.

Vill du veta vad digitalisering, innovation, automatisering och globalisering innebär för dig – låt dig då bli inspirerad av Magnus. Magnus Penker är idag Director Level  Consultant på det globala innovationskonsultföretaget Innovation360 Group.  

Stefan ElmstedtStefan Elmstedt är grundare och rektor för certifierad CIO och Master CIO. Han är mycket engagerad i utbildningen och vidareutvecklar hela tiden kursen för att hålla den riktigt aktuell och stödja deltagarna i deras utveckling. Han fungerar även som coach under utbildningen.

Du kan se en presentation av Stefan Elmstedt här


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!