ITARC 2017

Politics for architects

itarc-dfk3

Har du svårt att få igenom dina idéer? Tas besluten av informella beslutsfattare som du inte når? Då behöver du bli en bättre politiker.

Ibland är det inte bästa idén eller bästa designen som vinner. Avgörande är ofta vem som driver en idé eller en agenda. Vad är det som gör att vissa personer alltid får igenom sina idéer?

ITARC 2017 genomförs under två dagar. En konferensdag 26 april med presentationer och aktiviteter samt en workshopdag 27 april.

Årets tema är Politics for Architects. I programmet har vi samlat en rad olika aspekter på politisk förmåga och beslutskraft i de sammanhang som it-arkitekter verkar. Om hur du påverkar och verktygen som underlättar. Om hur arkitekter kan göra skillnad i beslutsprocesser.

ITARC 2017 är tioårsjubileum för ITARC i Sverige. Det är ett tillfälle att både se både bakåt och framåt.

Du hittar all information om ITARC 2017 på itarc2017.se

Keynotes

Göran PerssonSå här får du igenom beslut

Göran Persson är en ledarprofil som personifierar framgångsrikt beslutsfattande. Han har befunnit sig i roller där många har försökt påverka de beslut han fattat.

Paul PreissArchitects as Business and Government Leaders

The transformation of business and society from traditional models to digital models and a technology-led life has both businesses and governments scrambling to understand how a fully digital world will function.Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!