Du har möjlighet att certifiera dig efter kursens slut.

Certifiering

Ett scenario baserat flervalsprov med en fallstudie som testar din förmåga att tillämpa kunskaper och färdigheter inom ITIL®. Certifieringen är ”Open book” dvs du får ha med boken ” ITIL® Practitioner Guidance”. 

Provet är på 1 timme och 45 minuter och du behöver minst 70% (28 poäng) för godkänt.

Certifiering genomförs inte vid kurstillfället utan bokas och genomförs vid annan tidpunkt. Det är möjligt att skriva prov via dator på valfri plats med testledning via webbkamera.

Lärare

Kursledare

Kia Sverre Kia Sverre har mer än 25 år erfarenhet från IT branschen med främsta inriktning mot teknik och drift där hon verkat i flera olika roller. Kia har med sin erfarenhet från små till stora företag, privat, kommun och statlig verksamhet en stor källa med erfarenheter att dela med sig av under utbildningen.

PRAKTISK INFORMATION

Kursens upplägg

Kursen omfattar två dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Förkunskaper

Motsvarande ITIL® Foundation. Du behöver ha en certifiering för ITIL® Foundation för att skriva certifieringsprov.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!