Kanban, strukturera, slutföraSlutför dina aktiviteter med Kanban

Strukturera och prioritera aktiviteter
”Mer, snabbare!” det är numera strävan för varje organisation. Många arbetsgrupper har idag fler aktiviteter än de hinner med, varje möte blir ett prioriteringsmöte. I denna situation är det lätt att man arbetar med allt samtidigt, men inget blir klart.

Under detta seminarie presenterar vi hur Kanban-metoden används som verktyg för att strukturera, prioritera och slutföra aktiviteter inom arbetsgruppen. 

Kanban är det perfekta verktyget för att se och förstå värdeströmmarna i din organisation, och stegvis göra de mer flödeseffektiva. 

När du ser och förstår vad som pågår, med hjälp av fakta, kan du utveckla din organisation att möta dina utmaningar enklare.

AGENDA

Program

Vi börjar med registrering, smörgås och mingel från kl. 08.00. Frukostseminariet pågår mellan 08.30 och 09.30.

Välkomna till F7 möten & konferens, Fleminggatan 7, Stockholm.

FÖRELÄSARE

Du lyssnar till

Christophe Achouiantz, Lean/Agile coach på Aim 4 Knowledge är en av de första som började använda Kanban metoden i Sverige, redan 2009. Förra året fick han Brickell Key Award priset från Lean Kanban University för sitt bidrag i metodens utveckling med Kick-start metoden och Depth of Kanban. Christophe har en bred erfarenhet av appliceringen av Kanban på olika nivåer inom IT (tjänstleverans, drift, utveckling, koordinering, ledning) och andra områden som HR, administration och marknadsföring.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!