ITIL, KT, itil service transitionKepner Tregoe Foundation

Minska tiden du lägger på varje ärende. Kepner-Tregoe är en metodik för att samla in, strukturera och analysera information så att du snabbt och enkelt kan lösa problem, fatta beslut eller hantera risker.

I mer än 50 år har Kepner-Tregoe, ett av världens ledande management-företag använt denna metodik för att öka effektiviteten hos globala organisationer, som t.ex. NASA, IBM, Sun Microsystems, RIM och Siemens.

Alltför ofta spenderar vi för mycket tid och uppmärksamhet på processer och verktyg och mindre åt beteendemässiga färdigheter, men processer tillför inte något värde innan människor som gör det verkliga arbetet har ändrat sitt beteende.

Samla in, strukturera och analysera information så att du snabbt och enkelt kan lösa problem

Syfte

Kursen ger dig

Denna tvådagarskurs utvecklar det kritiska tänkandet inom situationsbedömning, problemanalys och beslutsanalys och ger dig kompetensen att använda dessa färdigheter för felsökning, oberoende av underliggande teknik.

Efter kursen kan du certifiera dig i Kepner Tregoe Foundation.

Målgrupp

Kurs för dig som

Alla roller som har någon form av arbetsledande- eller ansvarsfunktion har nytta av denna kurs. Grupper som hanterar många ärenden mellan varandra som till exempel en ledningsgrupp, ett felsökningsteam eller alla ansvariga inom en specifik avdelning har störst effekt av att gå kursen tillsammans då alla får en gemensam metodik som kan användas direkt efter kursen.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!