Kursen Kepner-Tregoe presenterar en systematisk metod för felsökning och lösa kundernas problem snabbare och mer effektivt för att förbättra kundnöjdheten.

Det ger eleven tekniker för strukturerat kritiskt tänkande för att fatta bättre beslut och proaktivt analysera och undvika problem som du direkt efter kursen kan börja använda för att effektivisera ditt yrkesliv. (Kepner-Tregoe refereras som bästa praxis i den officiella ITIL®Service Transition boken).

  • Du lär dig:
  • Etablera en gemensam metodik för att analysera problem, fatta beslut och proaktivt undvika problem
  • Användning av en systematisk metod som är oberoende av situation och miljö

PRAKTISK INFORMATION

Kursens upplägg

Utbildningen omfattar frivillig avslutande certifiering och varvar teori med olika övningar. 

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Certifiering

Denna kurs är certifieringsgrundande. Rekommendationen är att du skriver provet inom två veckor efter avslutad kurs. Observera att kostnad för eventuell certifiering tillkommer.

Lärare

Pelle RåstockPelle Råstock har arbetat med både operativa och strategiska IT frågor i mer än 20 år, varav den senare halvan som lärare och konsult inom IT Service Management.

Uppdragen har omfattat alla typer av organisationer från kommuner och statliga verk till privat tillverkningsindustri. Pelle har även författat boken ”Att leverera IT-tjänster” som beskriver en enklare väg till ITIL.

Språk

Kursen hålls på svenska med engelskt kursmaterial. Certifieringstestet till denna kurs är på engelska.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!