Kravhantering, Konferens, KompetensKravhantering på riktigt

Skapa konkurrenskraft med bättre kravhantering

Skapa konkurrenskraft med bättre kravhantering!

Kravhantering på riktigt är en konferens för dig som jobbar direkt eller indirekt med kravhantering, från insamling av behov till framtagning av lösning och hantering av kraven.

Konferensens talare består av områdesledande specialister som brinner för att driva sina organisationer framåt med hjälp av kravhantering. De kommer att berätta om hur man kan kombinera agila arbetssätt med upphandlingar och om praktiska tillämpningar av UX (user experience) och hur det hänger ihop med kravhantering i stort. Du får höra om idéer från BDD och "Specification by example" och hur teknikerna kan tillämpas i ditt dagliga arbete.

I år hålls konferensen den 16 maj med fokus på att ge dig praktiska tips att ta med dig i ditt kravarbete. Oavsett om det är den senaste trenden eller ett specifikt kundfall så kommer du få med dig en checklista att använda dig av på din arbetsplats.

  • Konferensen ger dig:
  • Nya tankesätt och aha-upplevelser för att ta vidare kravandet till nästa nivå
  • Konkreta och praktiska checklistor att ta med i ditt dagliga arbete
  • Möjligheten att träffa och nätverka med kollegor i branchen

Välkommen att boka din plats!

MÅLGRUPP

Riktar sig till dig som arbetar som bland annat:

Kravledare, kravspecialister, analystiker, projektledare, produktägare, beställare eller testare

Konferensen erbjuds i ett samarbete mellan Konsultbolag1 och Dataföreningen Kompetens som båda har sina styrkor i att hjälpa verksamheter i att bedriva framgångsrik och konkurrenskraftig IT.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!