It, lösningsarkitekt, solution architectLösningsarkitektur

Effektiv lösningsarkitektur
Lösningsarkitekten är en allt mer efterfrågad roll vars kompetenser har blivit en förutsättning för att lyckas med dagens it-projekt. Vad innebär det  och hur förhåller sig lösningsarkitektur till övriga delar av ett projekt?

Kursen genomförs som en kort kvällskurs och belyser vad effektiv lösningsarkitektur innebär och inspirerar till nya tankesätt i arkitekturarbetet.

Arkitektur som disciplin behandlas ofta akademiskt och arkitekter hamnar ofta vid sidan om det dagliga arbetet med modeller, ideala målbilder, repositoryn och granskning på agendan.

En kort kvällskurs som belyser vad effektiv lösningsarkitektur innebär

Kvällskursen går igenom vad lösningsarkitektur handlar om och visar hur du når bättre resultat genom att fokusera på genomförande och att vara en central och pragmatisk kraft. Du får insikt i ett modernt angreppssätt till lösningsarkitektur.

Vi kallar det The Architecture Way.

Målgrupp

Kurs för dig som

  • Kvällskursen vänder sig till dig som är:
  • Befintliga och blivande it-arkitekter
  • Befintliga och blivande lösningsarkitekter
  • Mjukvaruarkitekter
  • Verksamhets- och enterprisearkitekter med intresse för konkreta lösningar

Lärare

MattiasEricsson Kursens huvudlärare är Mattias Ericsson och Dan Tillberg, konsulter på Forefront Consulting Group. De är erfarna lösningsarkitekter som dragit många lärdomar från två decenniers it- och enterprisearkitektur som nu driver ett pragmatiskt synsätt kring arkitektur i lösningssammanhang.

 

Dan Tillberg

Kursen genomförs tillsammans med vår partner Forefront Consulting Group.

Praktisk information

Kort om kursen

Kursen är en kortkurs vilket innebär att den genomförs under fyra timmar med start kl. 17.00. Efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår eventuell dokumentation, lättare måltid och kaffe.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!