Praktisk information

Kursens upplägg

Utbildningen omfattar frivillig avslutande certifiering och varvar teori med olika övningar. 

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Certifiering

Denna kurs är certifieringsgrundande. Dag 3 har du möjlighet att skriva certifieringsprovet som leder till en certifiering i PRINCE2™ Foundation.
Observera att kostnad för eventuell certifiering tillkommer.

Lärare

Kia Sverre Kia Sverre har mer än 25 år erfarenhet från IT branschen med främsta inriktning mot teknik och drift där hon verkat i flera olika roller. Kia har med sin erfarenhet från små till stora företag, privat, kommun och statlig verksamhet en stor källa med erfarenheter att dela med sig av under utbildningen.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, men erfarenhet från arbete inom en it-organisation rekommenderas.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!