Change Management-certifieringProsci Change Management

Arbeta strukturerat med beteendeförändringar
Nyhet
Hur kan du arbeta strukturerat med de beteendeförändringar som behövs för att ta klivet från ett idagläge till ett önskat läge i en verksamhetsförändring?

Den certifierande utbildningen Prosci Change Management ger dig en metodik för hur du strukturerat hanterar den mänskliga aspekten i ett förändringsprojekt. Mötet startar 08:30–10:00 med registrering från 08:00.

Utbildningen förser dig med praktiska tillvägagångssätt som är enkla att använda och tillämpa i alla typer av förändringar. Utbildningen hanterar de Change Management-aktiviteter som görs i de olika faserna i ett förändringsarbete – förberedande, genomförande och uppföljande.

En metodik för hur du strukturerat hanterar den mänskliga aspekten

Vid informationsmötet får du en förståelse för vad som ryms inom området Change Management liksom en genomgång av den certifierande utbildningens innehåll och upplägg.

Prosci är ett världsledande inom forskningsområdet för Change Management. Den certifierande utbildningen baseras på forskningsprojekt genomförda i över 2000 organisationer i 65 länder under de senaste 14 åren. Utbildningen utförs av proacteur som är den ackrediterade leverantören för den svenska och danska marknaden.

dfkPlay

Kan du inte vara på plats – se det live!

Vi kommer att direktsända inspirationsmötet via webben. Sändningen startar klockan 18:00, och du hittar sändningen här. Du måste ange en mejladress för att kunna logga in.

OBS! Tänker du se mötet via webben behöver du inte anmäla dig.

Innehåll

Mötet ger dig

  • Agenda:
  • Varför alla talar om Change Management
  • Vad Change Management är
  • Nyttan med att arbeta med den mänskliga aspekten
  • Den goda lösningen räcker inte hela vägen
  • Certifieringens upplägg
  • Hur certifieringen bygger din förmåga

Föreläsare

Du lyssnar till

Maria WidströmMaria Widström arbetar som lärare inom Change Management hos proacteur. Merparten av sin tid ägnar hon åt att driva och stödja förändringsprojekt inom privat liksom offentlig sektor. 

Utöver de mänskliga aspekterna i förändringsarbete har hon lång erfarenhet av förändringsarbete där processorientering och verksamhetsarkitektur ingår i utvecklingsarbetet.

Peter Harbo ClausenPeter Harbo Clausen är vd för proacteur och har arbetat som konsult i tjugo år. Peters fokus ligger i att säkra positiva effekter utifrån process- och IT-drivna verksamhetsförändringar.

De senaste åtta åren har Peter arbetat med storskaliga globala förändringsprogram såväl som lärare för Proscis certifierande Change Management-utbildning som genomförs under tre dagar.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!