Provsmaka Certifierad verksamhetsutvecklare

Kostnadsfri workshop!
Behöver du hänga med i dagens snabba utvecklingstakt för att kunna öka kundnöjdheten och den interna effektiviteten? 

Som Certifierad verksamhetsutvecklare får du kunskapen att driva en kontinuerlig och lättrörlig verksamhetsutveckling med tjänstedesign och processutveckling för att uppnå konkreta, hållbara resultat med hjälp av verksamhetsarkitektur och praktisk förändringsledning på individ, grupp och organisationsnivå.

Kom på vår workshop och provsmaka vad en verksamhetsutvecklare får lära sig under vår certifierande utbildning. 

g-crescoli-346204 

Vi kommer diskutera receptet för att lyckas förstå verksamheten ur ett kundperspektiv och hur man växlar mellan att genomföra verksamhetsomställningar i en starkt hierarkisk kontra en lättrörlig agil organisation. 

Under workshopen får du bland annat prova på att göra en kundresa för att identifiera beröringspunkter och kundupplevelse i interaktionen mellan dig och kunden. 

Vågar du ta en tugga i kundresan för att se hur din verksamhet upplevs utifrån-in?

Praktisk info

Workshopen pågår kl. 17.00–19.00 den 24 oktober på Fleminggatan 7 i Stockholm. Välkommen kl. 16.30 för registrering, tilltugg och mingel! 

Workshopen leds av

Mattias TronjeMattias Tronje, huvudlärare på Certifierad verksamhetsutvecklare. Mattias utvecklar verksamheters förmåga att leverera kundvärde. Han har verkat som som utvecklingschef, projektledare och arbetar nu som coach, verksamhetsarktitekt, verksamhetsutvecklare, lärare och förändringsledare. 

Själv kallar han sig Changemaker vilket sammanfattar de förmågor Mattias bidrar med för att levererar värde i förståelse och ökad medvetenhet i transformation av kundens arbetssätt och förmågor. 

LenaLena Dohrnér har 17 års erfarenhet av att arbeta med verksamhetsarkitektur. Under dessa år har hon bl.a. haft möjlighet att arbeta med strategiskt arkitekturarbete, införande av arkitekturfunktioner och informations- och processmodellering. 

Lena har erfarenhet inom allt från informationsmodellering och governance-arbete till processutveckling och workshopledning. Hon har under många år utbildat inom verksamhetsarkitektur samt informationsmodellering och processutveckling. 

SusanneSusanne Westerberg har lång erfarenhet i IT-nära utveckling av tjänster och verksamhet. Hon är van att agera länk mellan IT och verksamhet och strävar alltid till att bidra till verksamhetsnytta och uppnå positiva resultat tillsammans med människor i ett team. 

Modellbaserad verksamhetsutveckling är ett område som ligger Susanne varmt om hjärtat.

GöranGöran Crafoord, är civilekonom med mer än 30 års erfarenhet av marknadsföring, reklam, konceptutveckling och varumärkesstrategier. Genom åren har han varit delägare i ett antal byråer och där han arbetat som copywriter, projektledare, creative director and vd. 

Med ett brinnande intresse för varumärkesutveckling och kundupplevelsen har Göran under de senaste åren kommit att fokusera alltmer på internkommunikation och service design. Idag är Göran partner på Crafoord & Laks AB, en fullservicebyrå med riktning mot B2B. 

Anmäl dig här


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!