Certifierad verksamhetsutvecklareProva på verksamhetsutveckling

Kostnadsfritt seminarium!
Boka nu

Den glade bagaren i San Remo visste vad han gjorde! Eller var det Evert Taube som visste vad framgångsrik verksamhetsutveckling kräver? Kom på frukost den 1 juni så kan vi ge dig vår bild av vad som gör en framgångsrik verksamhetsutvecklare.

Under seminariet avslöjar vi vad den glade bagaren visste och berättar om vad vår utbildning Certifierad verksamhetsutvecklare ger dig och den verksamhet du arbetar i. Vi inleder med att ta en översiktlig titt på utbildningens delar. Därefter får du en introduktion till tjänstedesign och en insikt i varför det är så viktigt att lära känna kunden. Vi avslutar med en frågestund.

Som certifierad verksamhetsutvecklare får du förmågan att driva en kontinuerlig och lättrörlig verksamhetsutveckling. Dina verktyg blir tjänstedesign och processutveckling för att uppnå konkreta, hållbara resultat. Med hjälp av verksamhetsarkitektur och praktisk förändringsledning får du med dig organisationens alla grupper och individer på tåget.

Låter detta intressant? Då ses vi på Fleminggatan 7 i Stockholm den 1 juni kl 08:00. Välkommen!

LÄRARE

Johann

Johannas Aadde har 30 års erfarenhet från ledarskap/förändringsledning, mentor/coach, verksamhetsutveckling/processanalys, upphandling, och rekrytering, alltid utfört med energi, humor och entusiasm samt stort fokus på hållbara lösningar för både individ och företag. Hennes styrka är att arbeta med ledare och medarbetare i företag/organisationer som är i förändring.

Johanna arbetar i dag med verksamhets- och affärsutveckling ofta med fokus på den digitala transformationen och kundens behov.

SusanneSusanne Westerberg har lång erfarenhet i IT-nära utveckling av tjänster och verksamhet. Hon är van att agera länk mellan IT och verksamhet och strävar alltid till att bidra till verksamhetsnytta och uppnå positiva resultat tillsammans med människor i ett team. 

Modellbaserad verksamhetsutveckling är ett område som ligger Susanne varmt om hjärtat.

GöranGöran Crafoord, är civilekonom med mer än 30 års erfarenhet av marknadsföring, reklam, konceptutveckling och varumärkesstrategier. Genom åren har han varit delägare i ett antal byråer och där han arbetat som copywriter, projektledare, creative director and vd. 

Med ett brinnande intresse för varumärkesutveckling och kundupplevelsen har Göran under de senaste åren kommit att fokusera alltmer på internkommunikation och service design. Idag är Göran partner på Crafoord & Laks AB, en fullservicebyrå med riktning mot B2B. 

PRAKTISK INFO

Vi öppnar kl. 08:00 för registrering, frukost och mingel! Seminariet pågår kl. 08:30-10:00 den 1 juni på F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7 i Stockholm. 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!