Vi hyr ut kontorsytor på Kungsholmen med 5 minuters gångavstånd från Cityterminalen

Vi hyr ut kontorsytor på Kungsholmen med 5 minuters gångavstånd från Cityterminalen

F7 möten & konferens är våra egna lokaler där vi genomför de flesta av våra utbildningar och aktiviteter. Nu finns möjlighet att hyra kontorsyta i våra lokaler på en av Kungsholmens mest centrala konferensanläggning.

I våra lokaler på Fleminggatan 7, med 5 minuters gångavstånd från Cityterminalen, finns nu möjlighet att skapa en kontorsplats anpassad efter era behov. F7 Möten & konferens är till ytan 1900 kvm med moderna mötesrum, utbildnings- och konferenslokaler samt mingel- och kontorsytor.

På F7 Möten & konferens är receptionen bemannad varje vardag och vi har personal på plats som erbjuder bästa service. Möteslokalerna är utrustade med den senaste tekniken vilket gör det möjligt att leverera möten, utbildningar och konferenser med deltagare på plats och på distans, samtidigt. 

I anslutning till kontorsytorna finns ett stort kök med mikrovågsugnar, matplats för många och en terrass med solläge under vår- och sommarhalvåret. Intill konferensanläggningen finns SATS och Puls & Träning, lunchrestauranger och matbutiker. Det är goda kommunikationsmöjligheter för dig som åker buss, tunnelbana eller pendeltåg med busstation utanför entén och 5 minuter gångavstånd till Cityterminalen.

 

Kontorsytor för uthyrning:

Kontorslandskap            121m²

Stort kontorsrum           17m²

Mellan kontorsrum         12,5 m²

Litet kontorsrum              5m²

Låter det intressant? Kontakta Alexandra Järeholm på alexandra.jareholm@flemingsju.seKontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!