​Dataföreningen Kompetens presenterar ännu en ny samarbetspartner

​Dataföreningen Kompetens presenterar ännu en ny samarbetspartner

Dataföreningen Kompetens lanserar ett nytt samarbete med Ferrologic och erbjuder nu utbildningen Certifierad Data Scientist, en Data Science-utbildning skapad av Data Scientists.

Utbildningen Certifierad Data Scientist är utformad tillsammans med Ferrologic för att möta efterfrågan på verksamhetsnära kompetens och för att bygga stark analytisk förmåga i organisationen. Under utbildningen får du tillsammans med lärare och experter från näringslivet den kompetensutveckling du behöver för att lyckas få in den analytiska expertisen i kärnverksamheten.

Ferrologic är ett specialiserat konsultföretag vars fokus är att stötta kunder inom affärsutveckling, verksamhetsutveckling och IT samt innovation, transformation och realisering. Deras vision är att vara lokalt närvarande och erbjuda specialtjänster med högt kunskapsinnehåll och hög kvalitet. Ferrologic tre affärsområden är Analytics, Enterprise Design och Business Integration.

Maria Gustafson, projektledare för utbildningen, säger:

– Vi är mycket stolta över detta samarbete. Vi tror verkligen på den här utbildningen då efterfrågan är hög på denna nyckelroll i organisationer idag. Vi ser fram emot kursstarten den 23 oktober!Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!