Nytt program inom hållbarhet och grön innovation

Nytt program inom hållbarhet och grön innovation

Vill din organisation kickstarta ert hållbarhetsarbete med en konkret strategi- och hållbarhetsplan? I mars startar första omgången av vårt nya program för ledare och hållbarhetsstrateger - Certifierad hållbarhetsstrateg, med Magnus Penker som utbildningsledare.

Vi står inför mänsklighetens kanske största globala utmaning. Din verksamhet är en del av den förändring som krävs och ni måste ställa om nu. Med rätt kompetenser och förmågor är det möjligt att både svara upp mot ökade krav på hållbarhet och samtidigt öka verksamhetsförmågan att leverera värde och tillväxt.
 

Under vårt nya program Certifierad Hållbarhetsstrateg lär du dig utveckla din verksamhet till en cirkulär ekonomi med minsta möjliga negativa klimatmässiga, sociala och ekonomiska påverkan.

 

Vi bad Magnus Penker berätta om utbildningen och ställde frågan, varför ska man anmäla sig till Certifierad hållbarhetsstrateg?

 
- Du får lärdomar i hur man utvecklar ett hållbarhetsarbete med hjälp av experter som arbetar med frågorna på riktigt. Kunskapen som förmedlas är förankrad i forskning och berör hållbarhet från alla perspektiv. Du får testa på avancerade analysverktyg för hållbarhet och efter utbildningen får du med dig en plan för hållbarhetsarbete samt metoder för att organisera ditt företags green innovation-arbete.
 

Se Penker berätta mer:
 
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!