Säkra din plats till ITARC 2022, biljetter ute nu

Säkra din plats till ITARC 2022, biljetter ute nu

ITARC - konferensen för IT-arkitekter är tillbaka för 15:e året i rad! Två dagar fullspäckade med nätverkande, lärorika föreläsningar och inspirerande memo-sessions. Köp dina biljetter nu!

Vi ses där 17-18 oktober!

 

 

Årets ITARC riktar fokuset på just nätverket. Hur gör vi vårt nätverk starkare? Hur ökar vi möjligheterna till att diskutera, arbeta med och lära av varandra?

 

ITARC är den perfekta mötesplatsen för IT-arkitekter. Under två dagar samlas människor från Sverige såväl som andra delar av världen för att få, och ge, inspiration och berikande insikter.


I år kommer vi att presentera idén om memo-sessioner. Mindre, informella grupper samlas kring ett ämne för aktiv diskussion och debatt. Detta kommer ge dig chansen att få träffa fler människor, göra din egen röst hörd och samla olika perspektiv på ett problem som är direkt relevant. Dessutom får du som arkitekt möjligheten att, om man vill, presentera på en mindre scen och bygga upp din förmåga att tala inför publik i en säkrare och mindre miljö.


Naturligtvis kommer vi fortfarande att ha talare i världsklass med intressanta och lärorika ämnen inom IT-arkitektur! Exempelvis kommer du möta Felienne Hermans, Whynde Kuehn och Dr. Bruce G. Cameron tillsammans med fler.


Vi ser fram emot att träffa dig på ITARC 2022!


Hybrid konferens


ITARC 2022 kommer att vara ett hybridevenemang. Du som deltagare kan välja att besöka konferensen på Fleminggatan 7, Stockholm eller delta via Zoom.


 Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!