Vi söker en marknadsansvarig!

Vi söker en marknadsansvarig!

Är du en serviceinriktad och initiativtagande person med ett öga för detaljer? Nu söker vi en marknadsansvarig!

För att lyckas i rollen tror vi att du är en van kravställare och drivs av att kommunicera med olika intressenter. Du är lösningsorienterad, lyhörd och har en god kommunikationsförmåga då du kommer ha mycket kontakt med leverantörer och samarbetspartners. Du arbetar proaktivt och är flexibel som person.

Som marknadsansvarig arbetar du operativt och producerar innehåll, samtidigt som du kan se helheten för att knyta an aktiviteter till en övergripande strategi.

Du är en duktig skribent och har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplex information för att på ett kreativt sätt skapa innehåll gällande i form av pressmeddelanden, artiklar, blogginlägg och nyhetsbrev.

Du är van vid att upprätthålla kommunikationsplaner, producera innehåll för nyhetsbrev, sociala medier och newsroom samt följa upp marknadsaktiviteter med verktyg som exempelvis Google Analytics.

Du kommer att vara med och påverka din roll och verksamheten samt ingå i ett mindre team med god sammanhållning och korta beslutsvägar.

 • Du ansvarar för:
 • Webben vad gäller allt från att se till att innehållet är relevant till att kontinuerlig arbeta med sökbarheten (SEO).
 • Att kravställa mot leverantörer och byråer samt att du har många kontaktytor med våra partners.
 • Uppdatera sociala kanaler och producera innehåll till dessa.Skriva artiklar, blogginlägg och pressmeddelande för såväl nyhetsbrev som webb och newsroom.
 • Skapa grafiskt material för både tryck och digitala kanaler (till exempel roll-ups inför konferenser eller displaymaterial till mässor med mera).
 • Skapa marknadsplaner och genomföra marknadsaktiviteter.
 • Följa upp kommunikationsinsatser och analysera dessa för att sedan kommunicera internt och till partners.
 • Segmentera kunder och prospekts i CRM:et för att göra utskick av nyhetsbrev.
 • Kvalifikationer
 • Goda kunskaper inom grafik liksom goda färdigheter i InDesign, Photoshop och webbpubliceringsprogram.
 • Du är mycket duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.Erfarenhet av Googla Analytics, Adwords och SEO.
 • Erfarenhet av att skriva och skicka nyhetsbrev.
 • Flytande svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
 • Vi ser det som plus (men inte krav) om du har arbetat i wordpress. Det är också meriterande om du har arbetat med film och/eller foto. För att ha lättare att komma in i branschen kan det också vara en merit med erfarenhet från IT eller telekom.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du utåtriktad, men strukturerad, och trivs i händelserika miljöer. Eftersom du är bra på struktur så har också lätt för att prioritera dina uppgifter och arbeta i parallella processer samtidigt. Du beskrivs troligen som initiativtagande av några och ansvarstagande av andra. Kanske eftersom du tar tag i saker och får dem gjorda? Hos oss varierar arbetet, för dig är det en fördel. Att också hantera de monotona delarna kompletterar de som behöver en större insats. Har du dessutom en positiv inställning, förmåga att lyssna av andra och nå mål? Då kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter detta som du? Skicka in ditt CV & personliga brev till mathilda.sonden@dfkompetens.se!Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!