Business Model and Value Proposition Design

Kursprogrammet är indelat i tre steg: analys, innovation och implementation av affärsmodeller.

Affärsmodelleringsverktyget som kursen bygger på används idag av nystartade tillväxtbolag, etablerade storföretag och offentliga organisationer.

Business Model Canvas

För att analysera, beskriva och designa affärsmodeller använder vi Business Model Canvas av Alexander Osterwalder.

Osterwalder canvas 

Med en kombination av struktur och kreativitet, utmanar du befintliga modeller i din organisation och tar fram idéer till förbättrade eller helt nya banbrytande affärsmodeller.

Boken Business Model Generation ingår i kurslitteraturen.

Lärare

Kursledare

Jens BjareJens Bjare är konsult inom affärs-, team- och organisationsutveckling med fokus på uppdrag inom affärs-och verksamhetsutveckling. Han arbetar även med visualisering, bilder och filmer (animerad och vanlig) inom intern och extern kommunikation. Han har arbetat med projekt inom både privat verksamhet och offentlig förvaltning samt har internationell erfarenhet från globala organisationer.

Torbjörn OlssonTorbjörn Olsson är konsult inom förändringsledning och verksamhetsanalys med fokus på uppdrag inom strategi, program- och projektledning, organisationsutveckling samt mentorskap och ledarutveckling. Han har arbetat med projekt inom privat verksamhet samt har en omfattande internationell erfarenhet från Europa, Asien och Nordamerika.

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner IRM.

PRAKTISK INFORMATION

Kursens upplägg

Kursen omfattar två dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!