Seminarium i verksamhetsutvecklingFörflytta din verksamhet in i framtiden

Framgångsrik verksamhetsutveckling kräver att nytta levereras till kunderna i tydliga mindre leveransomgångar. Men det betyder också att det måste finnas en förmåga att leda människor i förändring. Ett införande av nya produkter och tjänster handlar i många fall om att människor behöver ändra sitt arbetssätt eller beteende. Finns det kompetens i din organisation för att hantera detta?

Varmt välkommen på frukost den 27 maj där du får lyssna till Johanna Aadde som berättar om praktiska erfarenheter och insikter från en verksamhet i stor kulturförändring. Du får veta vad som gjorts och vilka effekter det lett till. 

Under frukosten presenterar vi även översiktligt utbildningen Certifierad verksamhetsutvecklare och hur du får förmågan att driva en kontinuerlig och lättrörlig verksamhetsutveckling. Dina verktyg blir tjänstedesign och processutveckling för att uppnå konkreta, hållbara resultat. Med hjälp av verksamhetsarkitektur och praktisk förändringsledning får du med dig organisationens alla grupper och individer på tåget. 

innehåll

  • Översiktlig genomgång av utbildningsprogrammets innehåll; Lena Dohrnér och Johanna Aadde
  • Praktikfall - Johanna berättar om aktuellt förändringsarbete
  • Workshop
  • Frågestund

SEMINARIELEDARE

Johanna Aadde är utbildare och konsult. Hon har många års erfarenhet av ledarskap, förändringsledning, verksamhetsutveckling och processanalys. Johanna har även erfarenhet inom upphandling och rekrytering samt har arbetat som mentor och coach. Hon kännetecknas av hennes stora entusiasm och kompetens inom hållbara lösningar, för både individ och företag. Johannas arbete idag fokuserar främst på digitala transformationer inom verksamhets- och affärsutveckling.

Lena Dohrnér har 17 års erfarenhet av att arbeta med verksamhetsarkitektur. Under dessa år har hon bl.a. haft möjlighet att arbeta med strategiskt arkitekturarbete, införande av arkitekturfunktioner och informations- och processmodellering. 

Lena har erfarenhet inom allt från informationsmodellering och governance-arbete till processutveckling och workshopledning. Hon har under många år utbildat inom verksamhetsarkitektur samt informationsmodellering och processutveckling. 

PRAKTISK INFO

Vi öppnar kl. 08:00 för registrering, frukost och mingel! Seminariet pågår kl. 08:30-9:30 den 27 maj 2019 på F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7 i Stockholm.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!