Affärsmodellering och affärsdesignAffärsdesign i offentlig sektor & myndigheter

Affärsdesign för dig som jobbar i myndigheter och offentlig sektor

Välkommen till en inspirationsfrukost i affärsdesign speciellt för dig som jobbar i myndigheter och offentlig sektor.

Affärsdesign måste vara säkrad mot snabba omvärldsförändringar, skalbar om marknaden växer och flexibel när värdeerbjudande vidareutvecklas.

På detta frukostseminarium får du prova på värdemodellering och lyssna till hur verksamhetsplaneringsprocesser kan bli mer flexibla och anpassas efter rådande drivkrafter inom den offentliga sektorn. Vi diskuterar hur man utvecklar tjänster med hög efterfrågan och hur man gör för att skapa engagemang.

affärsdesign 

  • Vi ger dig insikt och upplevelse i:
  • Dagens trender och drivkrafter i myndigheter och offentliga organisationer
  • På vilket sätt en snabbfotad omvärld kräver mer flexibla verksamhetsplaneringsprocesser 
  • Demokratisera strategiarbetet – så skapas engagemang och involvering av alla i organisationen
  • Prova på värdemodellering med Business Model Canvas-metoden
  • Hur double-loop-design accelererar utveckling samtidigt som arbetssättet minskar risken att utveckla tjänster som ingen vill ha

Varmt välkommen kl. 8:30 (registrering med kaffe och smörgås från 08:00). Workshopen pågår till kl. 10:00.

Under denna kostnadsfria morgon får du en stor dos av inspiration, en workshop i affärsdesign samt chansen att dela erfarenheter med andra inom området. Genomförandet är i workshopformat och ingen förberedelse behövs.

Seminarieledare:

Robert Elm, IRM är konsult och huvudlärare för Certifierad Affärsarkitekt Master. Han arbetar med strategisk affärsutveckling samt verksamhetsanalys med fokus på uppdrag inom strategi, affärsmodellering, affärs- och verksamhetsarkitektur, samt ledarutveckling. Robert har arbetat med projekt inom både privat verksamhet och offentlig förvaltning samt har internationell erfarenhet från Europa och Asien. Han är passionerad att hjälpa entreprenörer, ledare, rebeller och organisationer att upptäcka sin affärsmodell och utforma sin framtida strategi.

Marcus Wideroth, Sherpa Management, är certifierad managementkonsult med fokus på affärsutveckling och digitalisering. Marcus har lång erfarenhet av att arbeta med affärsmodeller både inom privat och offentlig sektor och guidar organisationer för att säkerställa att de tar fram rätt erbjudande som verkligen skapar värde för kunderna.

Vill du fördjupa dig inom ämnet?

Då har vi två utbildningar för dig:


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!