Kurs Artificiell IntelligensAI, teknik och tillämpningar

Artificiell Intelligens som katalysator för förändring av verksamheten
Vid förfragan

Alla pratar om AI men många undrar vad AI egentligen är, vad AI innebär och hur AI kan användas, speciellt i den egna verksamheten. Vilka är fördelarna? Kommer man att halka efter om man inte inför AI i verksamheten? Vilka fallgropar finns? Ska man vara rädd för AI? 

Frågorna och många och denna AI-kurs kommer att ge svar på dem. Deltagarna kommer att god kännedom om AI och dess möjligheter och fallgropar samt insyn i AI-verktyg som kan användas för att utveckla den egna verksamheten.  

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs för kursen. Teori och praktik ges inom ramen för kursen där tillämpningen görs på system som inte kräver några programmeringskunskaper. 

Utbildningsmaterial

Du kommer att få dokumentation i form av bilder från teoripassen och övningar med lösningsförslag, metodbeskrivningar och litteraturtips.

Utbildningens upplägg

Kursen är två dagar lång där första dagen alternerar teori om olika AI-tekniker och tillämpningsområden med eget arbete. Deltagarna får lägga upp egna data och testa dem i verklig mijö. Kursen avslutas med ett projektarbete som rör den egna verksamheten.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!