Seminarium Artificiell IntelligensDra nytta av Artificiell Intelligens

Vilka tekniker och applikationer finns tillgängliga?

Artificiell Intelligens inbegriper ett spektrum av teknikområden. Tack vare Deep Learning har AI återupplivats och det stora genombrottet möjliggör förbättrade dataanalyser av komplexa samband mellan datapunkter i datamängder, vilket har fullständigt revolutionerat marknaden.

Denna revolutionen förändrar det man tidigare trodde var omöjligt. Många menar att AI i verksamheter är en förutsättning för ett företag att bli framgångsrikt på morgondagens marknad men vägen dit är snårig och kantad av osäkerhetsfaktorer.

Hur kan verksamheter bli effektivare? Vilken potential har teknologin på sikt?  Hur kan AI användas i industrin på tio års sikt?

agenda

  • Hur kan man dra nytta av AI och vad krävs av verksamheten för att påbörja införandet?
  • Vi tar upp case med lyckande och mindre lyckande införanden av AI
  • Introduktion till kursen AI, tekniker och tillämpningar

Seminarieledare

Anne Håkansson är docent och lektor i datavetenskap vid KTH Royal Institute of Technology. Annes forskningsintressen ligger inom modellering och visualisering av kunskaps- och resonemangsstrategier i intelligenta system. Hon har även arbetat med sökalgoritmer som använder meta-agenter i multi-agent-system. Anne Håkansson har varit ambassadör för Uppsala kommun och är en flitigt anlitad talare vad gäller Artificiell intelligens och framtiden. Hon tilldelades utmärkelse för utstående bidrag till KES 2012.Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!