SAFe, Scrum, Agile, DevOpsCertified SAFe Advanced Scrum Master

Certifierad SAFe® 4.5 Advanced Scrum Master
Förmedlande
Certifiering
Två dagar som förbereder dig som är befintlig Scrum Master att ta nästa steg i ditt ledarskap att facilitera agila team, program och att bidra till framgång i er organisations övergripande implementation av skalad Agile såsom SAFe®.

Kursen låter dig växa både i din roll som team-ledare men också som agil coach utåt i organisationen och täcker flera avancerade kunskapsområden såsom cross-team-interaktion för att stärka koordinering av multi-team/program leveranser och säkerställa kontinuerlig organisatorisk förbättring.

Ta nästa steg i ditt ledarskap att facilitera agila team

Med avstamp i Scrum så introduceras områden som Scalable Engineering och DevOps-tekniker, avancerad Kanban-tekniker som hanterar värdeströmmar, stödjer dialog med arkitekter, produktledning och andra intressenter viktiga att kommunicera med i våra allt mer komplexa organisationer och omvärld.

Som deltagare i kursen så förbereds du för att skriva prov för att bli Certifierad SAFe Advanced Scrum Master (SASM).

Målgrupp

Kurs för dig som

  • Kursen riktar sig till dig som är verksam som:
  • Nuvarande Scrum Masters
  • Team ledare, projektledare och andra med roll som agil team-facilitator i SAFe-organisationer eller andra komplexa agila organisationer med multi-teamstrukturer
  • Chefer och ledare såsom it-chef, utvecklingschef osv. som är ansvariga i agila organisationer och för att coach team och multi-team
  • Agile coacher och konsulter
  • Agile programledare och SAFe Release Train Engineers

Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!