Certifierad SAFe PM/PO
Certifiering
Välkommen till en interaktiv resa där vi börjar med att förstå drivande och grundläggande principer bakom Scaled Agile med fokus på agil produktledning. 

Vi fortsätter med viktiga verktyg och principer från Lean-thinking, Agila utvecklingsmetoder i en storskalig/komplex verklighet, Lean Start-Up principer och en översikt av det idag ledande ramverket för storskalig Agile, Scaled Agile Framework, SAFe®. 

Vi ser närmare på hur rollerna som produktchef och produktägare fungerar i ett Lean-Agile företag, hur  man hanterar backlog-hierarkier med definition och leverans av Epics, Features och Stories.

Vi förtydligar också agilt kravarbete, vikten av en regelbunden och återkommande rytm med tydligt drivna events, samt stakeholder management.

PRAKTISK INFORMATION

Kursens upplägg

Kursen omfattar två dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Kursen genomförs i samarbete med Agile Extreme.

Förkunskaper

En generisk förståelde för Agile/Scrum. Tidigare utbildningar i SAFe är en fördel men ej ett krav.

Certifiering

I utbildningen ingår ett test för att bli Certifierad SAFe PO/PM

agile-extreme-logga-safe 

Språk

Kursen kommer hållas på engelska om någon av deltagarna efterfrågar det.

LÄRARE

Utbildningsledare

Agile Extreme/DFK är SAFe Gold Partner och en ledande nordisk leverantör coaching och utbildning i Scaled Agile. Det innebär en utbildningsupplevelse i världsklass, en utbildning förankrad i en praktisk verklighet med lärare som dagligen är involverade i att skala upp agila initiativ i företag och organisationer.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!