Affärsmodeller som fungerar och värdeerbjudanden som säljer
Vid förfragan
Certifiering
Under utbildningen Certifierad affärsarkitekt Master kommer du att få träffa flera gästföreläsare, alla experter inom sina respektive område. Läs mer om dem nedan. 

Utbildningsansvariga

Torbjörn OlssonTorbjörn Olsson, IRM, är utbildare och konsult. Han har många års erfarenhet inom förändringsledning och verksamhetsanalys med uppdrag inom strategi, program- och projektledning, organisationsutveckling. Han har även arbetat med mentorskap och ledarutveckling samt med projekt inom privat verksamhet. Torbjörn har en omfattande internationell erfarenhet från Europa, Asien och Nordamerika. 

RobertElmRobert Elm, IRM, är utbildare och konsult. Han har många års erfarenhet av, och passion för, affärs- och verksamhetsarkitektur. Robert har lång erfarenhet från affärs-, produkt- och ledarutveckling inom både industri- och tjänstesektorn i Europa och Asien. Robert har även många års erfarenhet av att leda kurser och seminarier.

Lärare och gästförläsare


Mats PetterssonMats Pettersson, Ericsson AB, utvecklar och driver affärsmodellinnovation och kommersiell utveckling för Ericsson. Han har över 20 års erfarenhet av försäljning och affärsutveckling i olika delar av världen med fokus på Asien. Mats har praktisk erfarenhet av att förändra och genomföra nya affärsmodeller och forskar också inom affärsmodellområdet vid Handelshögskolan i Stockholm.

Bobo af EkenstamBobo af Ekenstam, Docere Intelligence AB, är omvärldsanalytiker, strategikonsult och VD för konsultföretaget Docere Intelligence AB. Bobo har ett förflutet inom marknadsföring, reklam och PR men som övergått till framtidsfrågor. Förutom att hålla föredrag arbetar han som lärare på Stockholms Universitet, Marknadsinstitutet och företaget Docere Education. Han är även chefredaktör för Sveriges största trendsajt Buzzter där man följer konsumenttrender globalt.

Cecilia NordénCecilia Nordén, IRM, har mångårig erfarenhet inom allt från ledning, affärsutveckling, start-up:s, verksamhetsarkitektur, strategier, IT-kravställning, IT-utveckling till ekonomi och marknadsföring. Hon har ett utmärkt helhetsperspektiv på hur olika delar av en verksamhet samverkar och påverkar varandra och är mån om att förstå kundernas situation och finna den bästa lösningen framåt under givna förutsättningar.


Darek M. HaftorDarek M. Haftor, Linnéuniversitetet. Dr. Darek M. Haftor är professor i informatik vid Linnéuniversitetet med expertis inom användandet av digitala teknologier och hur de kan ge upphov till ekonomiskt värdeskapande. Hans forskning fokuserar på hur man använder digital teknik för att öka produktiviteten hos befintlig verksamhet och för att utveckla nya affärsmodeller. Darek leder en portfölj med forskningsprojekt inom detta tema, föreläser för studenter och är konsult till företagsledare i Sverige och utomlands.

Marcus WeilandMarcus Weiland, Curative AB. Marcus programmerade sin första artificiella intelligens (ett neuralt nätverk) 1998. 2005 vann han en robottävling på KTH där han även undervisade. Vid sidan om styrelseuppdrag och arbete som strategichef driver Marcus sitt eget bolag, Curiative AB, som fokuserar på att höja Sveriges AI-kompetens.Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!