Förvaltning med pm3Certifierad förvaltningsledare

Utbildning inom förvaltningsstyrning
Certifiering

pm3-forvaltningsledare

Styrbar förvaltningsverksamhet är högintressant för organisationer, inte minst mot bakgrund av de omfattande summor som används för att förvalta och säkra önskad verksamhetsnytta med IT-system. I takt med detta ökar även fokus på professionen förvaltningsledare.

Utbildningen utvecklar, stärker och ger dig som förvaltningsledare verktyg för att vara den nyckelperson som behövs för effektiv styrning av förvaltningsverksamheten. Utbildningen kombinerar teori med praktisk tillämpning. Utgångspunkten är den kombination av forskning och beprövad praktisk erfarenhet som pm3 baseras på. Praktisk tillämpning sker i den egna organisationen eller i ett fiktivt fall valt av deltagaren.

Utbildningen omfattar tolv dagar uppdelad på sex tillfällen och du certifierar dig enligt DFK-CFL.

Kursen motsvarade mina förväntningar - och mer! Har lärt mig mycket och fått en mycket bättre insikt i PM3 och det var det jag förväntade mig. Men att det var så mycket att dyka ner i var nog lite oväntat. BRA!

Syfte

Utbildningen ger professionella färdigheter i att leda en förvaltningsorganisation som förvaltningsledare eller förvaltningsledare IT. Som deltagare får du konkreta verktyg och förhållningssätt för att bedriva framgångsrik förvaltningsstyrning i din organisation.

Målgrupp


Utbildningen vänder sig exempelvis till dig som

  • Arbetar/planerar att arbeta med förvaltning och vill förbättra arbetssätt och styrning för ett enskilt förvaltningsobjekt
  • Leder en förvaltningsorganisation
  • Vill lära dig mer om affärsmässig förvaltningsstyrning

delta på distans

Våra hybrida klassrum är utrustade med den senaste tekniken för att deltagare ska kunna delta på plats och på distans, samtidigt. Som kursdeltagare online kan du vara med i diskussioner, workshops och gruppövningar precis som om du är i klassrummet. Våra aktuella rekommendendationer kring deltagandeform kan du läsa nedan.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!