Certifiering, produktledning, produktplanering, produktstrategierCertified Product Manager – ISPMA Foundation level

För dig som vill bli produktchef
Förmedlande
Certifiering

Nedan kan du läsa vad tidigare deltagare tycker om kursen. Önskar du få fler referenser, är du välkommen att kontakta projektledaren. Du hittar kontaktuppgifterna längre ned.

Certifierad produktledare ger en heltäckande modell för alla olika delar som ingår i produktledning och dess roll i ett större sammanhang. Även om man som jag jobbat i många år med produktledning tycker jag att det var värdefullt att få ett ramverk att hänga upp mina erfarenheter på och jag lärde mig även en del nytt. Som så ofta med utbildningar var en av de största behållningarna diskussioner och erfarenhetsutbyte med övriga erfarna kursdeltagare. Jag rekommenderar den här kursen till alla som är självlärda produktledare, har jobbat några år i yrket och vill befästa och bekräfta sin kunskap. Maja Lindström, Chef produktutveckling, Mynewsdesk

Genom ISPMA-utbildningen så har jag fått en kraftfull verktygslåda och bättre insikt i vad som är viktigt att prioritera och strukturera i mitt dagliga arbete som produktchef. Eftersom utbildningen är uppdelad i två delar så blir inlärningen högre. Det gör det lättare att ta åt sig innehållet och jag får helt enkelt mer kunskap med mig från kursen. Jag rekommenderar ISPMA-utbildningen till de som redan har viss erfarenhet av produkt-ledning och vill förbättra sin förmåga att agera som produktchef. Stefan Sundh, Nexus TechnologyKontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!