Coach i engelskaCoaching i affärsengelska

Förbättra din affärsengelska
Har du gjort bort dig i möten med engelskspråkiga? Kanske rentav missat en affär? Behöver du bli bättre på affärsengelska?

Många underskattar värdet av att ledigt kunna använda engelska i professionella sammanhang. Över en miljard människor talar engelska. Språket har blivit ett lingua franca som får hela världen att kommunicera. Internationellt är det engelska som gäller, i såväl affärer som projektteam.

Att inte behärska språket som talas får konsekvenser. När du har svårt att uttrycka dig, framstår du ofta som osäker i sakfrågan. I situationer där du behöver kunna argumentera, hamnar du i underläge. I skriftlig kommunikation blir du bedömd utifrån hur du formulerar dig. 

Ingenstans märks behovet av att behärska engelska så starkt som i den allt mer internationella IT-branschen.

Många underskattar värdet av att ledigt kunna använda engelska i professionella sammanhang

Syfte

Vad coachingen ger

Vi erbjuder ett introduktionspaket för att du ska komma igång och få erfara vad det innebär att ha en personlig coach i engelska.

  • Introduktionspaketet innehåller följande:
  • 10 timmars coaching
  • En utvärdering av din förmåga att lyssna, tala och uttrycka dig i skrift
  • Ett individanpassat förbättringsprogram
  • Skräddarsydd coaching enligt förbättringsplanen

Paketet kostar SEK 10 450, och tillfälle och plats bokas vid beställning. De tio timmarna avslutas med en utvärdering och rekommendationer för fortsatta studier.  Om du har ett specifikt behov, som till exempel förberedelser inför ett möte eller att ta fram ett presentationsmaterial, kan coachen anpassa och inrikta utbildningen därefter.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!