Förbättra din affärsengelska

Vad kan du göra för att bli bättre på engelska? Det finns många bra språkkurser, men de är ofta generella och tar inte hänsyn till dina unika behov. Dessutom tar de mycket tid och engagemang i anspråk.

En personlig coach

Tänk om du istället för en språkkurs hade tillgång till en personlig coach som kan identifiera just dina engelskspråkiga svagheter och vässa just dessa till fulländning – en coach som ser till att du blir bra på just det du behöver i din yrkessituation.

En sådan finns, han heter Mike Ward. 

Mike Ward är en erfaren coach och mentor som sedan 35 år tillbaka erbjuder affärsledare och andra yrkesverksamma i Norden ett personligt stöd i engelskspråkig utveckling. Det är ofta personer som använder engelska till vardags inom sina arbetsuppgifter, men även de som behöver topprestera på engelska vid speciella tillfällen.

Mike använder en situationsbaserad pedagogik som är nära anpassad till varje klients specifika behov. Genom att ha specialiserat sig på Norden har Mike också en förståelse för de kulturella aspekterna när nordiska yrkesverksamma möter engelskspråkiga kulturer.

Lärare

Coach

Mike WardMike Ward har trettiofem års erfarenhet av att träna yrkesprofessionella genom hela det svenska affärssamhället. Utöver hans träningsaktiviteter, har han även arbetat i chefspositioner inom andra affärsområden inklusive finansiella sektorn, försäkringar, försäljning och marknadsföring.

Mike tillhandahåller en premium coaching- och mentorskapstjänst till nordiska affärsmänniskor som använder engelska inom loppet av sina dagliga affärsaktiviteter för att utföra rutinmässiga och specifika uppgifter.

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner Mike Ward English Coach.

Praktisk information

Utbildningens upplägg

Undervisningen sker inte som klassrumsundervisning, utan sker enligt överenskommelse mellan dig och coachen. Mejla maria.gustafson@dfkompetens.se för intresse.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!