Seminarium Data ScientistSå driver du som Data Scientist förändring med hjälp av Machine learning och AI

Boka nu

En affärsinriktad Data Scientist är en nyckelroll i alla organisationer med en ambitiös digitaliseringsagenda. Detta är ett seminarium för dig som vill ta nästa steg som analytiker och bli en affärsinriktad och bred Data Scientist och jobba med alltifrån analysdriven affärsutveckling till utveckling inom machine learning och AI.

Vi lyfter blicken rejält och lägger därför inte bara fokus på analysmetoder och programmering, utan minst lika mycket på att komma närmare IT-relaterade frågor såsom arkitektur och data. Vi ställer oss även frågan hur man som analytiker ska bli en naturlig del i affärsverksamheten och tillföra affärsvärde i varje del av organisationen. Du blir inte bara en bättre analytiker utan du får också verktygen att applicera dina kunskaper både i IT-landskapet och i verksamheten.

  • Agenda
  • Varför Data Scientist är en nyckelroll mitt i epicentrum av digitaliseringen i samhället? 
  • Hur driver man som Data Scientist initiativ inom machine learning och AI på ett effektivt sätt och hur säljer man in sådana projekt till ledningen?
  • Vad driver detta och skapar ett enormt intresse för rollen? Hur skapar man affärsvärde från data? 
  • Vilka delar bygger upp en affärsinriktad Data Scientist? Varför är Hans Rosling förebild i programmet?    
  • Självskattningsövning
  • Vi presenterar utbildningen Certifierad Data Scientist i korthet

FÖRELÄSARE

Seminarieledare

Tor Kamsvåg är grundare och VD för Strategic Analytics @Ferrologic, vars vision att bygga organisationers analytiska förmåga och kultur. Han verkar som managementkonsult inom AI & Analytics-området med gedigen erfarenhet inom organisations-, kompetens- och strategiaspekter för verksamheter med en ambitiös analytisk agenda.  

Praktisk information

Varmt välkommen kl. 8:30 till F7 Möten & Konferens (registrering med kaffe och smörgås från 08:00). Workshopen pågår till kl. 10:00.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!