Data Science, Business Intelligence, AnalysCertifierad Data Scientist

En Data Science utbildning skapad av Data Scientists
Boka nu
Certifiering

När det inte passar att vara med i klassrummet kan du delta på våra utbildningar på distans med samma känsla som om du vore på plats.

blurred-background-coffee-cup-computer-908284 

I en datadriven organisation hamnar Data Scientists i centrum, de ställs inför krav på bredare kompetens inom olika områden. En affärsorienterad Data Scientist måste behärska avancerade analytiska metoder, IT, kommunikation och verksamhetsprocesser.

Certifierad Data Scientist-programmet ger dig de verktyg du behöver för att förstå affärsverksamheten, tillämpa avancerade analytiska metoder och presentera analysresultat på ett engagerande sätt för olika målgrupper. För att din organisation ska fånga möjligheterna i en digitaliserad affärsvärld och dra full nytta av alla nya möjligheter med mer och ny data, krävs det att man etablerar en god analytisk förmåga och kultur. 

Affärsanalyser måste både vara trovärdiga och även engagera en blandad publik. Som Data Scientist i ett sådant sammanhang ställs det höga krav på verksamhetskunskap, presentation och kommunikation, inte bara på statistiska metoder. 

Ge dina analysresultat den genomslagskraft de förtjänar med rätt kunskaper för att verkligen nå ut och engagera alla målgrupper.

Bygg förmågan att inkludera data och analys som en självklar del av kärnverksamheten. 

Stärk den egna analytiska förmågan och förstå verksamhetsprocesser och organisationen.

Syfte

Utbildningen ger dig

Den digitala utvecklingen ställer högre krav på kompetens inom flera olika områden såsom avancerade analytiska metoder, IT, att inkludera nya datamängder, samt förståelse för verksamheten och inte minst kommunikativ förmåga. Det senare är avgörande för att skapa engagemang och på riktigt få in den analytiska expertisen i kärnverksamheten.

Certifierad Data Scientist är ett program som är utformat för att möta efterfrågan på kompetens som en verksamhetsnära Data Scientist behöver för att bidra till att bygga en stark analytisk förmåga i organisationen. Under utbildningen får du tillsammans med huvudläraren och en rad olika experter från näringslivet den kompetensutveckling du behöver för att lyckas i rollen som affärsinriktad Data Scientist.

Målgrupp

Utbildning för dig som

Ta nästa steg i karriären som analytiker genom att lära dig nya analysmetoder, öka förståelsen för IT och data. Bli en vass kommunikatör som kan presentera data och värdeskapande analysresultat på ett engagerande sätt, och därmed bidra till att uppfylla verksamhetens affärsmål. Som ser ett ökande behov av analytisk kompetens som förstår affären och kan skapa affärsvärde utifrån tillgänglig data.

Utbildningen riktar sig till dig som är statistiker, analytiker eller utvecklare med passion för analys. Du kan vara mer eller mindre erfaren analytiker idag, upplägget gör det möjligt att gå in i programmet på olika nivåer. Utbildningen är helt branschoberoende, du kan jobba på myndighet eller kommersiellt, som anställd eller konsult.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!