Design studio kursDesign Studio

Lär dig innovera med Design Studio!
Design Studio är en metod för att på kort tid, och ur olika perspektiv, innovera och upptäcka lösningar inom team, organisationer eller projekt. Metoden används framgångsrikt av organisationer som Apple, Spotify och IDEO

De tidiga stadierna i innovation och utveckling är avgörande för produkter, tjänster och organisationers framgång. Design Studio är en interaktiv och snabb metod som skapar en gemensam och klar bild av den faktiska utmaningen och resulterar i koncept att arbeta utifrån.

Kursen lägger fokus på samarbete och aktivt bidragande under en halvdag som kommer att utmana dig till att tänka längre och göra mer. Vårt mål är att på en halvdag åstadkomma större förändring tillsammans än vi klarar på en månad var för sig.

Användningsområdena är många – affärsutveckling, marknadsundersökning, kundanalys, produkt- och tjänsteutveckling. Design Studio syftar till att skapa kreativa sessioner för att utforska problem innan man fokuserar på lösning.

Jens Bjare Jens Bjare är agil coach och brinner för att kombinera affär, teknik och människor - för att accelerera förändring och innovation. Han har en bred erfarenhet i utveckling av tjänster och team, där design och kreativ konceptlösning är kraftfulla verktyg. Jens arbetar idag som konsult och lärare i uppdrag inom utbildning, design, agil coach och förändringsledning.

 

Kursens innehåll och upplägg

En halvdags intensivkurs i innovation – med Design Studio som arbetssätt

Vi börjar dagen med kaffe och smörgås från kl 08:00.
Kursen pågår mellan 08:30-12:30.

  • Du lär dig:
  • Använda Design Studio för att utforska möjligheter, utveckla produkter och tjänster för att möta kundernas behov
  • Skapa en innovativ och lekfull kultur för tillväxt och ökad lönsamhet
  • Hur vi innoverar ihop och varför det är viktig

MÅLGRUPP

För dig som arbetar med kreativ konceptutveckling och vill få alla att samarbeta kring idéer och lösningar. Du har en operativ eller strategisk roll som gör att din förståelse för att ett visionärt och inkluderande arbetssätt är avgörande för framgångsrik utveckling.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!