Central spelare i en datadriven organisation En dag som data scientist

Frukostseminarium
En data scientist är ofta en central spelare i en datadriven organisation och arbetar med att analysera och tolka komplexa, strukturerade och ostrukturerade datamängder i syfte att stödja verksamhetens beslutsfattande. 

För dig som är nyfiken på AI-området och rollen data scientist finns nu en chans att få höra vad en data scientist faktiskt gör på dagarna. Vilka problem kan en data scientists lösa och vilka problem löser de inte? 

Den 19 mars är du välkommen på frukostseminarium i våra lokaler på Kungsholmen. Vi får besök av en tidigare kursdeltagare från det certifierande programmet Certfierad Data Scientist som delar med sig om hur en vanlig dag som data scientist kan se ut. Du får också en introduktion till det certifierande programmet.

Praktiskt

Livesändningen startar 08:30 och pågår till kl 09:30.

Föreläsare

David Rydén, Ferrologic Analytics, är data scientist och konsult. Han har många års erfarenhet av praktiskt arbete inom data science-fältet från många olika typer av informationsintensiva företag. David är även en tidigare deltagare från programmet Certifierad Data Scientist. 

Helena Ahlin, Ferrologic Analytics, är vice VD, konsultchef och data scientist. Hon har arbetat inom analys och data science i närmare 20 år och driver dessutom utbildningsprogrammet Certifierad Data Scientist tillsammans med Dataföreningen Kompetens.

Välkommen den 19 mars. För dig som inte kan vara på plats finns möjlighet att se föreläsningen online (du anmäler sig genom att välja alternativet ONLINE vid bokning).

 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!