Utveckla verksamhetens förmågor En dag som verksamhetsutvecklare

Frukostseminarium

cvu-frukost 

En verksamhetsutvecklare jobbar med att utveckla verksamhetens förmågor i stort som i smått. Det kan handla om mindre kontinuerliga förändringar eller större och mer omvälvande utveckling av en verksamhet. 

Oavsett vad utvecklingen handlar om så måste vi hantera förändringar; av arbetssätt, informationstillgänglighet, system och människor. Alla delar måste fungera ihop i förändringsresan.   

Den 4 mars bjuder vi in dig till ett frukostmöte där du får insikt i rollen verksamhetsutvecklare. Vi får besök av en tidigare kursdeltagare från det certifierande programmet som delar med sig om hur en vanlig dag som verksamhetsutvecklare kan se ut. Du får också en introduktion till programmet Certifierad verksamhetsutvecklare.

Praktiskt

Vi öppnar kl. 08:00 för registrering, frukost och mingel! Seminariet pågår kl. 08:30-9:30 den 4 mars på F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7 i Stockholm.

Föreläsare

Johanna Aadde, IRM, är utbildare och konsult. Hon har många års erfarenhet av ledarskap, förändringsledning, verksamhetsutveckling och processanalys. Johanna har även erfarenhet inom upphandling och rekrytering samt har arbetat som mentor och coach.  Johannas arbete idag fokuserar främst på digitala transformationer inom verksamhets- och affärsutveckling.

Lena Dohrnér, IRM, är utbildare och konsult. Hon har arbetat inom verksamhetsarkitektur och verksamhetsutveckling i många år. Genom åren har hon bl.a. arbetat med strategiskt arkitekturarbete, införande av arkitekturfunktioner och informations- och processmodellering. Lena har förmågan att identifiera hur olika delar av en organisation kan påverka och samarbeta med varandra. Det gör henne säker i rollen att knyta ihop IT och affär.

Varmt välkommen!


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!