Rollen som verksamhetsarkitektEn dag som verksamhetsarkitekt

Frukostseminarium inom verksamhetsarkitektur
Boka nu

veksamhet 

Som verksamhetsarkitekt arbetar du med att strukturera organisationens information i verksamhetsprocesser och IT-lösningar. Välkommen på frukostmöte den 6 december för att få större insikt i rollen verksamhetsarkitekt. 

Annika Klyver och Lars Thomasson, båda verksamma som verksamhetsarkitekter och utbildningsledare på utbildningen Certifierad verksamhetsarkitekt, visar på verksamhetsarkitektens viktiga och centrala roll i olika projekt och utvecklingsinitiativ. De förklarar hur verksamhetsarkitekter arbetar med att strukturera information i verksamhetsprocesser och IT-lösningar. Du får även en introduktion om utbildningen Certifierad verksamhetsarkitekt.

En dag på jobbet som verksamhetsarkitekt 

Frukostseminariet gästas också av en tidigare kursdeltagare på det certifierade programmet som delar med sig av hur en vanlig dag som verksamhetsarkitekt kan se ut.

Agenda

Vi öppnar kl. 08:00 för registrering, frukost och mingel! Seminariet pågår kl. 08:30-9:30 den 6 december på F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7 i Stockholm.

Föreläsare

Lars Thomasson, IRM, är utbildare och konsult. Han har många års erfarenhet av IT-nära utveckling av tjänster och verksamhet. Lars är van vid att utforma krav baserat på verksamhetens mål och behov samt att driva införandet av förändringar av teknik, information och arbetssätt. 

 Annika Klyver, IRM, är utbildare och konsult. Hon har arbetat inom verksamhetsarkitektur, verksamhetsutveckling och affärsmodellering i många år och har en gedigen erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling samt processutveckling. Inom området verksamhetsarkitektur har Annika gjort sig känd som skapare av en ny metod och modell; Vintergatan. Som kursledare är hon hyllad för sitt engagemang och sin breda kunskap.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!